Over SiemerinkDealer vinden
 

Productgroepen

 
 
 
 
 
 
 

Uitgelichte Producten

 

Van vurenhout tot frame

Voordat het vurenhout tot een spielat of houten frame is verwerkt, heeft het in de moderne productielijn van Siemerink een uitgebreid proces doorlopen.Hout is een zuiver natuurproduct en kan gaan werken door externe invloeden. Om dit ongewenste effect tot een minimum te reduceren, doorloopt het basisproduct een aantal stadia. Het hout waarmee Siemerink werkt, is van de hoogste klasse en wordt gedroogd aangeleverd. Ondanks deze kwaliteit ondergaat het hout nog een handmatige controle. Onregelmatigheden worden verwijderd waarmee een perfecte basis gelegd wordt voor de verdere verwerking tot gelamineerde- of gelamineerde gevingerlaste latten.

Lamineren en vingerlassen - een stap verder
Na de zorgvuldige selectie worden de houtdelen door middel van vingerlassen tot productiegeschikte lengtes verbonden. Door de gevingerlaste delen vervolgens te verlijmen en lamineren, ontstaan rigide en foutvrije spielatten die kenmerkend zijn voor de kwaliteit van Siemerink. Dit procedé brengt de kans op kromtrekken terug tot een minimum. 

Zichtbare klasse
Welke stadia ook doorlopen worden, bij Siemerink staat slechts een ding voorop - een frame dat uiteindelijk de basis biedt aan een kunstwerk dat de tand des tijds zal doorstaan. Een frame dat het begin vormt van het werk waar een kunstenaar trots mee exposeert, of dat een markante plek aan de muur verdient.

De voordelen op een rij:

  • Zeer goede prijs kwaliteit verhouding
  • Geringe kans op kromtrekken en werken
  • Eenvoudige en snelle montage
  • Milieuvriendelijk
  • Grotere aantallen in korte tijd leverbaar

Meer weten?
Wilt u meer weten over onze houten frames, of over ons productieproces? Neem dan gerust contact met ons op.
 

Waar te koop/verkrijgbaar
Onze houten spieframes en spielatten bij de goed uitgeruste speciaalzaak voor kunstenaarsbenodigdheden, groothandel in schildersbenodigdheden.